Članstvo

članstvoZašto se učlaniti u udrugu PharmAdria?

Najveća neprofitna farmaceutska udruga u području regije kojoj je cilj osigurati dostupnost tehničkih, opertivnih i znanstvenih rješenja.

Pristupačna i dostupna kontinuirana edukacija, interaktivni treninzi, diskusije i konferencije uz razmjenu iskustva, znanja i najboljih praksa sa stručnim predavačima, izlagačima i panelistima radi lakšeg razumijevanja i usklađivanja svakodnevnog rada s regulatornim zahtjevima farmaceutske industrije.

  • Regionalna povezanost -  pridružit ćete se mnogobrojnom članstvu profesionalnih stručnjaka koji rade na traženju naprednih rješenja koja vode ka poboljšanju kvalitete, sigurnosti i učinkovitosti proizvoda i poboljšanju zdravlja.
  • Forum - pristup odgovoru na Vaša pitanja postavljena preko foruma i pristup imeniku članova udruge da biste pronašli kontakte s kojima želite ostvariti dijalog.

 

Kako postati član?

Fizička  ili pravna osoba koja je zainteresirana za prijem u članstvo Udruge PharmAdria popunjava pristupnicu koju dostavlja Upravnom odboru. Pravne osobe članstvo ostvaruju putem ovlaštenog predstavnika kojeg imenuje osoba ovlaštena za zastupanje pravne osobe. Članovi Udruge dužni su plaćati godišnju članarinu u iznosu od 200,00 kn, a studenti, umirovljenici, znanstveni novaci i nezaposleni 50,00 kn.

Uplata članarine na žiro račun Sberbank IBAN HR8125030071110004187

opis plaćanja upisati  IME PREZIME člana i OIB člana

Model 00;  Poziv na broj plaćanja upisati OIB člana